Belediye Sitesi
  • Başka güzeldir Kemaliye Evleri
  • Şehitlik
  • Hayat Kemaliyede
  • Kemaliyede yaşam apayrı bir keyif
  • Tarih kokan Eğin sokakları
  • Belediye Hizmet Binamız
  • Nostalji Kemaliyede
  • Doğa Kemaliyede
  • Tarihi otantik kent Kemaliye
  • Kemaliyedesiniz.
  • Rahmet, bereket ve mağfiret mevsimi üç aylarımız mübarek olsun.
  • Haber Başlık : Sn.Başkanımızın Öğretmenler Günü mesajı
  • Haber Konu : Sn.Başkanımızın Öğretmenler Günü mesajı
  • Haber Tarih : 25.11.2017
  • Yazar : Admin
Haber Hakkında
Sn.Başkanımızın Öğretmenler Günü mesajı

Annesinin kucağından ilk kez ayrılıp, emanet gelen çocuklarımızı şefkatiyle kucaklayıp, hayat denizinde yelken açtıran, karşısına çıkacak çetin yolları, o yolları nasıl yürüyeceğini gösteren, karanlık dehlizlerde önünü aydınlatacak meşaleleri yakan, milyonlarca çocuğun gelişmesinde, benliğini bulmasında, yarınlara hazırlanmasında sonsuz emek harcayan siz değerli öğretmenlerimiz, üzerimizdeki hakkınızı anlatmaya kelimeler kifayetsiz kalır.
ülkemizi, insanımızı aydınlık bir geleceğe taşımak gibi yüksek ideallere sahip, güç şartlar altında Anadolunun her köşesinde görevlerini layıkıyla yerine getirmeye çalışan, özveri, sabır, emekle çocuklarımızın geleceklerini şekillendiren tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

FotoğrafFotoğrafFotoğrafFotoğraf