YOL GENİŞLETME ÇALIŞMALARI

2 Mayıs 2023

TOKİ inşaatının bitmesi sonucu planlamaları ve yapım zamanı önceden belirlenmiş olan Eski Sanayi Sitesi-Dapur başı-Koçan-Embiyabey-Bahçe yolu genişletme çalışmasına başlandı.
Belediye Başkanımız Sayın Mehmet KARAMAN' ın girişimleri sonucu İl Özel İdaresine ait araçlar ve belediye imkanlarımız ile yapılan çalışma süresince bazen yol trafiğe kapanacak olduğundan dolayı vatandaşlarımızın sağduyulu ve sabırlı davranmasını rica ederiz.
Yapılan çalışma ile ilgili katkı ve desteklerinden dolayı Sayın Valimiz Mehmet MAKAS, İlçe Kaymakamımız Sayın İlhan KAYATÜRK, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sayın Yaşar FELEKOĞLU, İl Genel Meclis üyemiz Sayın Hacı Mehmet AKGÜL, İlçe Özel idare Şefi Sayın Levent YAYLA ve çalışanlarına, en önemlisi inşaat ve yapım süresince anlayış gösteren Kemaliyelilere çok teşekkür ederiz.
Kemaliyemizin yapılacak her işi için yapılacak işler ve zamanlama hazır olup, belli bir plan dahilinde çalışmalarımız devam edecektir.
Kemaliyemize hayırlı olsun...

DİĞER DUYURULAR